D&A Pooltechnics

Zwembadoverkappingen

           

 

Sinds 2019 zij we enthousiaste verdelers van de Aura-overkappingen!

Aura is een Oostenrijkse firma die in 1991 gestart is en al sinds 1994 kwaliteitsvolle overkappingen produceert. Aura is een bedrijf dat veel aandacht heeft voor een perfecte afwerking en een hoog kwaliteitsniveau. In de wereld van de zwembadoverkappingen is Aura koploper zowel voor innovatieve ontwikkelingen als hoogstaande productie.

Met een zwembadoverkapping bieden we u een perfecte, veilige en esthetisch mooie mogelijkheid om uw zwembadseizoen te verlengen, energie te sparen en uw zwembadwater gemakkelijk zuiver te houden. Bescherming, beschutting en isolatie in de meest optimale vorm!

Voor elk wat wils! Heb je liever een strakke, lage overkapping (de unieke E2G of S1plus) of een middelhoge of hoge overkapping waar je onder kan zwemmen (S1-S6 of ST2/ST4/ST5), een overkapping uit glas (E2G, ST4G) of kunststof (het door Aura ontwikkelde SAN), .. bij Aura vindt u zeker een geschikt model.

Alle modellen zijn uitgevoerd in gepoedercoated aluminium. Elke overkapping heeft rubberen afdichtingen, stormverankering en niet-zichtbare verbindingselementen uit RVS.

Deze overkappingen zijn erg gebruiksvriendelijk want de loopwielen lopen perfect in de extreem lage looprails.

Aarzel niet om ons te contacteren om te bekijken welke Aura-overkapping het best aan uw noden en wensen zal voldoen.

Klik hier om de Nederlandstalige brochure te downloaden.

 

EVOLUTION: Uniek en exclusief (E2G)

           

 

De E2G mag met recht een zwembadafdekking genoemd worden. Uiterst laag en vlak, met wel het grote voordeel van de isolerende luchtlaag tussen wateroppervlak en afdekking. Betoverende uitstraling door de verborgen profielen met de opgelegde glasdelen. Door de uiterst lage constructie kan u onder de E2G niet zwemmen.

De zachte vormen van SOFTLINE  (S1plus, S1, S2, S3, S4, S6)

           

 

Met de S1plus heeft u altijd schoon en helder zwembadwater. Voorzien van slechts aan één zijde de originele AURA looprail, zodat uw terras zo weinig mogelijk aangepast moet worden.

Door de beperkte hoogte kan u onder de S1plus niet zwemmen.

 

           

 

Het S1-model is uiterst geschikt voor zwembaden met een verhoogde rand want de wanden zijn rechtopstaand. In de overgang van wand naar dak zijn geen hoekprofielen zodat deze overkapping gemakkelijk te reinigen is en de lichtinval maximaal is!

 

           

 

De zachte boogvormen van het S2-model voelen zich thuis in elke tuin. Zwemmen in gesloten toestand kan perfect. Doordat het aantal profielen tot een minimum beperkt is wordt ‘binnen zwemmen buiten zwemmen’!

 

            

 

De klassieker onder de zwembadoverkapping is zeker het model S3. Gebruiksvriendelijk, uiterst ruim en een grote keuze in afmetingen en afwerking! Doordacht tot in het kleinste detail. De hoge boogelementen bieden ruimte en zorgen voor een maximale stabiliteit bij wind en sneeuw.

 

            

 

Het S4-model heeft een extra relaxruimte. Door het geïntegreerde hoge deel van maar liefst 2,10 meter ontstaat een kleedruimte welke natuurlijk ook heerlijk past om te relaxen. Optimaal genieten van en in je zwembadoverkapping!

 

 

Het S5-model biedt heel veel ruimte. U maakt van uw buitenzwembad een volwaardig binnenzwembad. De hoogte en flexibiliteit in maatvoering verzekeren zwemplezier het hele jaar door. U kan perfect een relaxruimte realiseren.

 

           

 

Het extravagante S6-model met een hoge rechte wand aan één kant maakt het mogelijk om royaal en rechtop langs het bad te lopen. Een stijlvol model voor de veeleisende zwembadbezitter!

 

De krachtige STRONGLINE

            

 

Met het ST4G-model hebt u een luxueuze zwembadoverkapping! Volledig vlak en laag maar u kan eronder zwemmen. Past perfect bij de modernste architectuur en is voorzien van veiligheidsglas.

 

            

 

Het ST4-model is een lage en vlakke zwembadoverkapping die nooit een obstakel vormt in de tuin of omgeving. Veiligheid rondom het zwembad is gewaarborgd en onderhoud minimaal. De uiterst sterke profielen maken een overspanning tot maar liefst 7 meter mogelijk.

 

            

 

Met het ST2-model hebt u een echt gevoel van vrijheid! Met een breedte tot 10 meter is geen enkel zwembad te groot. Bij mooie dagen worden de individuele schuifdelen moeiteloos handmatig verschoven!

 

            

 

Het ST5-model biedt een stijlvolle hoogte! Deze grote en transparante zwembadoverkapping heeft een minimaal aan profielen. Deze overkapping kan vrijstaan of aan een gevel bevestigd worden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Een elegant design dat past in elke omgeving.

Onze tevreden klanten

Frank Roch

" Ik ben zeer tevreden over D&A Pool Technics. De bouw van het zwembad is vlekkeloos verlopen. Gezien destijds het vrij nieuwe concept van het zwembadrolluik met de nodige (kleine) kinderziektes was de opvolging perfect, en werden ze onmiddellijk opgelost. Buiten het standaard onderhoud heb ik geen omkijken meer naar ons zwembad.

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing