D&A Pooltechnics

Infraroodcabines

Vanaf 14 oktober 2023 grote kortingen op showroommodellen

Health Mate infraroodcabines!! 

Klik hier om een lijst met de beschikbare modellen in solden te vinden!!

Ontdek de voordelen van een Health Mate infraroodcabine!

Bent u iemand die leeft tegen een turbotempo en hebt u nood aan momenten van rust en herbronning?Logo Health Mate red

Of bent u iemand met spier- of gewrichtsklachten, reuma, artritis, hoge bloeddruk? Of droomt u van een zachte huid? Eén van de fijnste manieren om u weer snel goed in uw vel te voelen, is een relaxerend warmtebad met infraroodstralen! Hét neusje van de zalm? Een therapeutische infraroodcabine van Health Mate®, de pionier in infrarood-technologie.

Wilt u persoonlijk de voordelen van een infrarood cabine ontdekken of heeft u een vraag?

Neem dan contact op, wij helpen u graag verder

Er zijn meerdere redenen om een Health Mate® infraroodcabine aan te schaffen:

 • Health Mate® is sinds 1979 wereldwijd de meest verkochte cabine, sinds 1987 in België, en staat al 44 jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid en degelijkheid
 • Health Mate® kiest bewust voor de fijnste soort rode Canadese Ceder, de bomen worden in eigen beheer gekweekt en gekapt.
 • Health Mate® infraroodcabines voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
 • Health Mate® infraroodcabines Professional Edition zijn standaard uitgerust met een kleurentherapie
 • De gepatenteerde Tecoloy stralingselementen waarmee de Health Mate® infraroodcabines zijn uitgerust, produceren infraroodstraling met een veilige golflengte van precies 6.340 nm. Een bereik dat veel hoger ligt dan alle andere stralingselementen op de markt.
 • De Health Mate® stralers hebben als enige op de markt een UL-certificaat * Health Mate® investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Alvorens een nieuw model op de markt komt, wordt elk aspect aan een nauwgezet onderzoek onderworpen.
 • Health Mate® geeft u een levenslange garantie: op het hout, de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en de LED-kleurentherapie van elke cabine. (met uitzondering van de Bluetooth-aansluiting en de natuurlijke slijtage van het hout).
 • Een Health Mate® infraroodcabine is eenvoudig te installeren door een uniek en eenvoudig kliksysteem.
 • Een Health Mate® infraroodcabine is groen! Health Mate® is de enige fabrikant van infraroodsauna’s met een keurmerk van de Forest Stewardship Council (FSC), het Sustainable Forestry Initiative (FSI) en het Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) Deze keurmerken tonen aan dat Health Mate® er alles aan doet om de natuurlijke rijkdommen te vrijwaren.
 • De Health Mate® infraroodcabines bestaan in meerdere uitvoeringen, iedereen vindt er een gepaste cabine! Het paradepaardje van de HealthMate infraroodcabines is de Professional Edition. Voor meer informatie via e-mail of telefoon kan u steeds en volledig vrijblijvend bij ons terecht.
 • Enkele Health Mate® infraroodcabines bestaan sinds kort ook in een Basic Edition.
  Deze infraroodcabines zijn iets minder luxueus uitgevoerd maar hebben wel de gepatenteerde, wetenschappelijke Health Mate® Tecoloy stralers! Deze cabines hebben ook de levenslange garantie!

Voor meer informatie over alle Health Mate infraroodsauna’s ga naar  website Health Mate
U bent altijd welkom in onze toonzaal waar u meerdere modellen kan bezichtigen en waar we u een deskundige uitleg geven!

Sinds 2013 is er een testruimte met een Health Mate cabine model NSE-3 ter beschikking voor potentiële klanten. Maak gerust een afspraak !!

Onze tevreden klanten

Familie Katia & Luc Kleynen

Ongeveer 5 jaar geleden heeft D&A Pool Technics een zwembad bij ons aangelegd. De uitwerking van het ganse idee (gebruikte materialen, het grondplan en de inplanting van het zwembad) werden perfect verzorgd door D&A Pool Technics. Dit bedrijf staat prijs/kwaliteit op de Belgische markt zeker aan de top! Een echte aanrader voor uw zwembad!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing