D&A Pooltechnics

Aanleg zwembaden

Bij D&A Pool Technics kunt u terecht voor al uw dromen voor zwembad aanleg & installatie.

D&A Pool Technics heeft bijna 25 jaar ervaring en is een toonaangevende zwembadbouwer. D&A Pool Technics bouwt hoofdzakelijk zwembaden in Vlaanderen , met name in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant, maar heeft ook talloze referenties opgebouwd in Nederlands Limburg en Nederlands Brabant.

D&A Pool Technics biedt u een uitgebreide waaier aan mogelijkheden om uw zwembaddroom te verwezenlijken. Naar wens bouwen wij voor u een binnenzwembad of buitenzwembad, een bouwkundig zwembad bekleed met folie of polyester, een opzetbad of een monoblock zwembad.

Een binnenzwembad verlengt uw zwemseizoen aanzienlijk, maar hierbij moet u uiteraard rekening houden met extra voorzieningen zoals verwarming en ontvochtiging van de zwembadruimte,….

Wenst u zelf aan de slag te gaan, dan biedt D&A Pool Technics u als zelfbouwer een ruim assortiment aan installatiematerialen en leveren wij u de nodige technische bijstand!

Meer weten over de aanleg van uw droomzwembad?

Neem gerust contact op met D&A Pool Technics en wij helpen u graag verder.

 


Welk is de werkwijze van D&A Pool Technics?

Nadat u ons contacteert met uw zwembadwens maken wij een afspraak met u. Naar wens kan deze afspraak doorgaan ter plaatse – liefst, zodat ook het terrein en de toegangsmogelijkheden bekeken kunnen worden – of bij D&A Pool Technics,, overdag of ’s avonds. Tijdens dit eerste contact wordt overlegd tussen u, de klant, en D&A Pool Technics welke uw specifieke wensen zijn en welke hiervoor de mogelijkheden zijn.

Na dit eerste overleg wordt door D&A Pool Technics een prijsofferte gemaakt. Een tweede of volgende contact dient om deze prijsofferte te bespreken, uit te leggen en waar nodig aan te passen.

Als u met D&A Pool Technics tot een akkoord komt wordt er een orderbevestiging gemaakt en wordt uw zwembadproject ingepland.
Dezelfde werkwijze wordt gehanteerd bij renovaties, uiteraard gebeurt de eerste afspraak dan ter plaatse!

Onze tevreden klanten

Dirk Bijnens

Wij zijn zeer tevreden van D&A Pooltechnics, ons zwembad is nog in aanbouw, ruwbouw en filterinstallatie zijn klaar, tot nu toe geen enkele opmerking. De offerte werd zeer duidelijk uitgelegd en aangepast waar nodig. De werken zijn gestart op het afgesproken tijdstip en uitgevoerd door zeer vriendelijke mensen.

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing