D&A Pooltechnics

Whirlpools

Een whirlpool … het ultieme genot van warmte en watermassage !!!

Sluit de ogen en voel de stress van de dag  wegebben tijdens een hydrotherapiemassage
Of geniet samen met uw familie en vrienden van een gezellige whirlpoolsessie in uw tuin …
Of geniet van een romantische avond met z’n tweeën onder een sterrenhemel in de warme whirlpool met een heerlijk glaasje …
Contacteer D&A Pool Technics voor alle uitleg en aankoop van een POSEIDON whirlpool.
Alle opbouw POSEIDON SPA’S zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
De circulatiepomp, blower en ozon-generator zijn mooi ingebouwd in de UV-bestendige omkasting. Deze omkasting is aan de binnenzijde bekleed met een reflecterende isolatiefolie die een thermische bescherming biedt doordat de lucht ‘gevangen’ geraakt in deze ruimte waardoor het functioneert als een isolerende barrière tegen de koude die van buitenaf komt. De lucht wordt ook opgewarmd door de warmte die o.a. de pompen produceren. De whirlpoolwand is samengesteld uit 6 verschillende lagen voor de stevigheid en het gemakkelijk onderhouden van uw whirlpool.
Poseidon 4
Een POSEIDON whirlpools is standaard voorzien van een afdekking + schelp isolatie, een marine kwaliteit spa vinyl afdekking met een hoge dichtheid schuim om de warmte maximaal vast te houden. De afdekking vormt een beschermende afdichting om de warmte binnen en de koude buiten te houden. Bovendien blijft het spawater langer schoon en worden de onderhoudskosten beperkt. Het deksel omsluit mooi de acryl kuip en bevat zowel binnen- als buitenhandgrepen, zodat het gemakkelijk kan worden opgetild en afgesloten. Alle covers zijn ontworpen met een 4cm helling zodat water er op een natuurlijke manier afloopt. Standaard is een coverlift voorzien. Deze hoge kwaliteitslift, uit roestvrij staal is ideaal om uw rug te sparen bij het openen en sluiten van de afdekking en voorkomt ook schade aan de afdekking tijdens deze handeling. Bijkomend worden de spa’s geleverd met een ‘winterjasje’ dat volledig waterdicht is en alle vuil buiten houdt. Wind, zon en regen hebben geen invloed op de spa dankzij deze bescherming, terwijl er wel nog voldoende ventilatie blijft! Elke spa – behalve het model JANUS – is standaard voorzien van een trap om veilig in en uit te stappen. Deze trap is in dezelfde kleur en stijl als de spa zelf.
U hebt keuze uit 4 modellen:
            Janus TopJanus side                         Zeus side
                  Details model JANUS                                                           Details model ZEUS
           Neptune SIDE  Neptune Top                   Neptune Luxe SIDE
                   Details model NEPTUNE                                                  Details model NEPTUNE DE LUXE

Onderhoud van een whirlpool

Om een weldadig en hygiënisch whirlpoolgebruik te verzekeren is het nodig uw whirlpool goed te onderhouden!
Bij D&A Pool Technics kan u terecht voor tips, advies en onderhoudsproducten voor uw whirlpool.
Hoe ziet mijn wekelijks onderhoud eruit?
Minimaal één keer in de 3 maanden moet het water van de whirlpool ververst worden. Alvorens men het water afvoert moet men ‘spa tube clean’ toevoegen voor het reinigen van de kuip en de leidingen. Na toevoeging jets 10 minuten in werking zetten, kuip ledigen en schoonmaken met zuiver water.
Chloreren: voor het toedienen van producten moet de PH-waarde van het water op peil zijn (ideaal 7.2) om ervoor te zorgen dat de chloorproducten optimaal functioneren. Eventueel bijsturen met pH- of pH+. Als de pH goed is, dan chloreren door toevoeging van chloortabs of chloorgranulaat. Het chloorgehalte houden op 1-3 p.p.m Het op peil houden van chloor en pH dient 2 maal per week te gebeuren.
Spaclarity: houdt het water van uw spa helder op een milieuvriendelijke manier. Het nieuwste van het nieuwste voor het onderhoud van elke spa, is dit 2 componenten product speciaal ontworpen voor een constant propere en heldere spa. Door de combinatie van spaclarity en het chloorpoeder hoeft u zich geen zogen te maken dat bacteriën zich vermenigvuldigen. Alle vervuilingen van buitenaf worden vernietigd door de Ozonator, UVC-lamp en het reinigingspoeder. Spaclarity zorgt er voor dat elke vorm van vervuiling wordt verwijderd door deze te laten samenklonteren, zodat deze fijne vervuilingen grotere moleculen worden die op hun beurt worden tegengehouden in de filterinstallatie. De filter dient regelmatig (1 x per week) te worden schoongemaakt met ‘filter net’.Natuurlijk bestaan er ook onderhoudsproducten voor specifieke problemen zoals kalkafzetting, het reinigen en polishen van de binnenkant van de whirlpool (spa polish) , het onderhouden van de cover van de whirlpool (cover clean), anti-schuim (foam down), …
Contacteer ons of bezoek ons als u vragen hebt over het onderhoud van uw whirlpool !!!DSCN3756

Onze tevreden klanten

Yves en Patrycja De Bruycker- Wozniakiewicz

"Wij hebben beroep gedaan op het team van D&A Pool Technics en hebben enkel lof voor deze firma. Ze waren zeer punctueel qua timeline alsook werfcoordinatie. De mensen hebben elk onderdeel zeer netjes afgewerkt volgens afspraak. Ook de naservice, opvolging en detailuitleg van ons zwembad was een pluspunt! D&A is zeker een aanrader!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing