D&A Pooltechnics

Monoblocks

Epoxy-acrylaat privé zwembad, voor optimaal genot

Voor de monoblocks werkt D&A Pool Technics samen met de firma Aquapoolz die in eigen beheer epoxy-acrylaat privé zwembaden produceert onder de modelnaam ‘Blitz’.

 

De met glasvezel versterkte epoxy-acrylaat zwembaden zijn van absolute topkwaliteit en bieden ongeëvenaarde stevigheid en flexibiliteit. Bovendien heeft het materiaal een zeer hoge isolatiewaarde. Deze Aquapoolz® privé zwembaden zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam.
Met een privé zwembad in epoxy-acrylaat profiteert u decennia lang optimaal van de geneugten van een zwembad in de tuin.

Kies de ideale afmeting voor uw privé zwembad
Aquapoolz® produceert epoxy-acrylaat zwembaden met een stijlvolle scharnierende trap, waaronder de afdekking is geïntegreerd. Deze sierlijke en functionele inlooptrap doet tevens dienst als zitbank. De baden hebben een geïntegreerde inbouwschacht, zodat u eenvoudig een zwembadafdekking in uw zwembad kunt toepassen, voor absolute veiligheid bij uw zwembad.

Alle type Bliz zwembaden van Aquapoolz® hebben een trap voorzien van antislip. De baden zijn rechthoekig van vorm, waardoor u van een optimaal zwemoppervlakte profiteert. Aquapoolz® biedt deze zwembaden in vijf verschillende afmetingen; de breedte van elk epoxy-acrylaat privé zwembad is vier meter, de lengte varieert van zes tot en met tien meter. De diepte van de Aquapoolz® Bliz privé zwembaden is anderhalve meter.
>> lagenopbouw Blizbad

Voor een brochure van de Blitz, klik hier

Geniet binnen twee weken van uw privé zwembad
De unieke eigenschappen van epoxy-acrylaat maken het mogelijk de zwembaden zeer snel te installeren. U kunt al binnen twee weken genieten van uw eigen privé zwembad van absolute topkwaliteit, voor jarenlang comfortabel zwemgenot.

Garanties op uw Aquapoolz® epoxy-acrylaat zwembad
Een privé zwembad van epoxy-acrylaat is zeer duurzaam. Aquapoolz® werkt alleen met de beste materialen, zodat u decennia lang onbezorgd van uw privé zwembad kunt genieten. De gekleurde materialen zijn getest door de Duitse TÜV NORD testlaboratoria op osmose en uitbleken van de gekleurde oppervlakten. Aquapoolz geeft zonder voorbehoud de volgende garanties op uw epoxy-acrylaat Aquapoolz® zwembad:

  • 20 jaar garantie op dichtheid van het laminaat van de bassinconstructie
  • 10 jaar garantie tegen het ontstaan van bobbels en delaminaties binnen de bassinconstructie
  • 5 jaar garantie tegen gebreken aan inbouwdelen

Aarzel niet met D&A Pool Technics contact op te nemen als uw interesse uitgaat naar een Aquapoolz® epoxy-acrylaat zwembad.

 

 

Blitz graniet 3 Blitz graniet 2  Blitz effen lichtgrijs UV 1 Blitz graniet 1

Onze tevreden klanten

Familie Katia & Luc Kleynen

Ongeveer 5 jaar geleden heeft D&A Pool Technics een zwembad bij ons aangelegd. De uitwerking van het ganse idee (gebruikte materialen, het grondplan en de inplanting van het zwembad) werden perfect verzorgd door D&A Pool Technics. Dit bedrijf staat prijs/kwaliteit op de Belgische markt zeker aan de top! Een echte aanrader voor uw zwembad!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing