D&A Pooltechnics

Zwembadafdekking

Vermits we niet alle dagen van een Zuiders klimaat kunnen genieten is het van belang dat u uw zwembad goed kan afdekken zodat de warmte van het zwembadwater op peil gehouden wordt en de verdamping minimaal is. Met een zwembadafdekking bespaart u energie en haalt u meer rendement en plezier uit uw zwembad.

Als zwembadafdekking heeft u verschillende mogelijkheden waaronder een zomerzeil en een lamellenafdekking.

Bij een zomerzeil kan de oproller verrijdbaar of vaststaand zijn. U kiest zelf de kleur en de kwaliteit van de noppenfolie of schuimdeken die u wenst. Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Onze leverancier van lamellenafdekkingen is Technics & Applications, een Belgisch bedrijf uit Geel. Onderstaande link verbindt u door naar hun website waar u kan kennismaken met de uitgebreide waaier van keuzemogelijkheden – zowel voor motoren, lamellen als inbouw- en opbouwmogelijkheden – om uw zwembad te voorzien van een lamellenafdekking.

Website Technics en Applications

Enkele voordelen van een lamellenafdekking:

  • eenvoudig in gebruik – automatisch openen en sluiten
  • goede isolatie
  • esthetisch
  • veilig door het grote draagvermogen en sleutelslot
  • gratis energie door gebruik van solarlamellen

Blitz graniet 7   DSCN3810   DSCN3733

DSCN3558  DSCN2063  WP_20150717_12_23_42_Pro

 

WP_20151012_12_06_36_Pro

Onze tevreden klanten

Marc & Chris Liebens

In verband met ons zwembad in St Truiden willen we het volgende kwijt: ° Duidelijke info wat betreft de offerte, de uit te voeren werken en de technische installatie ° Keurige, propere uitvoering ° Al vier jaar een perfecte service bij het opstarten in april en het winterklaar maken in oktober ° Kortom: zeer aan te bevelen

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing