D&A Pooltechnics

Zwembadafdekking

Vermits we niet alle dagen van een Zuiders klimaat kunnen genieten is het van belang dat u uw zwembad goed kan afdekken zodat de warmte van het zwembadwater op peil gehouden wordt en de verdamping minimaal is. Met een zwembadafdekking bespaart u energie en haalt u meer rendement en plezier uit uw zwembad.

Als zwembadafdekking heeft u verschillende mogelijkheden waaronder een zomerzeil en een lamellenafdekking.

Bij een zomerzeil kan de oproller verrijdbaar of vaststaand zijn. U kiest zelf de kleur en de kwaliteit van de noppenfolie of schuimdeken die u wenst. Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Onze leverancier van lamellenafdekkingen is Technics & Applications, een Belgisch bedrijf uit Geel. Onderstaande link verbindt u door naar hun website waar u kan kennismaken met de uitgebreide waaier van keuzemogelijkheden – zowel voor motoren, lamellen als inbouw- en opbouwmogelijkheden – om uw zwembad te voorzien van een lamellenafdekking.

Website Technics en Applications

Enkele voordelen van een lamellenafdekking:

  • eenvoudig in gebruik – automatisch openen en sluiten
  • goede isolatie
  • esthetisch
  • veilig door het grote draagvermogen en sleutelslot
  • gratis energie door gebruik van solarlamellen

Blitz graniet 7   DSCN3810   DSCN3733

DSCN3558  DSCN2063  WP_20150717_12_23_42_Pro

 

WP_20151012_12_06_36_Pro

Onze tevreden klanten

Yves en Patrycja De Bruycker- Wozniakiewicz

"Wij hebben beroep gedaan op het team van D&A Pool Technics en hebben enkel lof voor deze firma. Ze waren zeer punctueel qua timeline alsook werfcoordinatie. De mensen hebben elk onderdeel zeer netjes afgewerkt volgens afspraak. Ook de naservice, opvolging en detailuitleg van ons zwembad was een pluspunt! D&A is zeker een aanrader!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing