D&A Pooltechnics

Sauna’s

Ontdek de gunstige effecten van een sauna

Bij het horen van het woord ‘sauna’ komen er bij de meesten van ons gedachten van ontspanning, heerlijke warmte, relaxen, wellness, … naar boven. Bij D&A Pool Technics kan u terecht voor de aankoop van de voor u gepaste sauna of infraroodcabine.

U kan kiezen voor een standaardmodel of u kan ons de maten van de beschikbare ruimte en uw saunawensen doorgeven, wij bestuderen de mogelijkheden en bouwen een sauna op maat!
De houtsoorten die we gebruiken voor de binnenkant van de sauna zijn  Nordische Fichte, Red Ceder, Abachi of Hemlock.  Deze houtsoorten zijn ideaal voor een aangename warmte in uw sauna. Red ceder heeft als surplus zijn heerlijke geur!
De buitenkant kan afgewerkt worden met hout, tegels, steenstrips, …  afhankelijk van het gewenste uitzicht.  Zelfs een volledig glazen wand is mogelijk!
De banken worden gemaakt van Abachihout en kunnen in verschillende breedtes en afwerkingen geleverd worden. Wij berekenen het nodige vermogen voor uw elektrische saunakachel of bio-kachel.
Elke binnensauna kan aangepast worden dubbel gebruik – een saunaoven voor het effect van een klassieke Finse sauna en infraroodstralers voor het effect van een infraroodcabine.
Bij alle sauna’s wordt er een computertekening gemaakt waarbij ook de meest gunstige bankindeling voor u wordt berekend.

We onderscheiden 2 soorten sauna’s:

Onze tevreden klanten

Marc & Chris Liebens

In verband met ons zwembad in St Truiden willen we het volgende kwijt: ° Duidelijke info wat betreft de offerte, de uit te voeren werken en de technische installatie ° Keurige, propere uitvoering ° Al vier jaar een perfecte service bij het opstarten in april en het winterklaar maken in oktober ° Kortom: zeer aan te bevelen

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing