D&A Pooltechnics

Waterbehandelingen

Kristalhelder zwembadwater in balans, dat is wat elke bezitter van een zwembad wil!

Hiervoor is een goede waterbehandeling een absolute noodzaak!!
Om het zwembadwater in optimale conditie te houden is een regelmatige controle van waarden als Ph (zuurtegraad) en chloor noodzakelijk. We raden u een goed testapparaat aan om dit te doen. Meten is weten!
De Ph-waarde van het zwembadwater is de belangrijkste waarde die zeker in orde moet zijn! Een correcte Ph-waarde zorgt voor een optimale werking van chloor-producten.

Contacteer D&A Pool Technics als u hierover vragen hebt, wij helpen u graag verder!

Eén manier om je zwembadwater in balans te houden is door toevoeging van chloor (tabletten, granulaat of vloeibaar) en Ph-corrigerende middelen (Ph-, Ph+).
Chloor en Ph in poeder- en/of tabletvorm kunnen manueel toegevoegd worden.

Dikwijls wordt, omwille van gebruiksgemak en tijdgebrek voor regelmatige metingen, een automatische chloor- en Ph regeling geïnstalleerd. Deze installatie doet de metingen voor u en bepaalt zelf wanneer en hoeveel chloor en ph bijgevoegd moet worden. Hierdoor is het water constant in perfecte balans! U moet enkel de bussen met de vloeibare producten tijdig vervangen zodat ze niet leeg raken.

Een tweede manier is het gebruik maken van een UV-lamp gecombineerd met een koperionisator. Hierdoor wordt het chloorverbruik verminderd.

Een derde manier is desinfectie door zoutelectrolyse, maar hierdoor wordt het zwembadwater agressief voor de materialen waarmee het in aanraking komt, zoals bekleding, rolluiken, filterinstallatie, … waardoor de levensduur van deze materialen aanzienlijk verkort wordt!

Contacteer D&A Pool Technics om een goede keuze te maken voor de waterbehandeling van uw zwembad.

 

 

Onze tevreden klanten

Familie Katia & Luc Kleynen

Ongeveer 5 jaar geleden heeft D&A Pool Technics een zwembad bij ons aangelegd. De uitwerking van het ganse idee (gebruikte materialen, het grondplan en de inplanting van het zwembad) werden perfect verzorgd door D&A Pool Technics. Dit bedrijf staat prijs/kwaliteit op de Belgische markt zeker aan de top! Een echte aanrader voor uw zwembad!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing