D&A Pooltechnics

Waterbehandelingen

Kristalhelder zwembadwater in balans, dat is wat elke bezitter van een zwembad wil!

Hiervoor is een goede waterbehandeling een absolute noodzaak!!
Om het zwembadwater in optimale conditie te houden is een regelmatige controle van waarden als Ph (zuurtegraad) en chloor noodzakelijk. We raden u een goed testapparaat aan om dit te doen. Meten is weten!
De Ph-waarde van het zwembadwater is de belangrijkste waarde die zeker in orde moet zijn! Een correcte Ph-waarde zorgt voor een optimale werking van chloor-producten.

Contacteer D&A Pool Technics als u hierover vragen hebt, wij helpen u graag verder!

Eén manier om je zwembadwater in balans te houden is door toevoeging van chloor (tabletten, granulaat of vloeibaar) en Ph-corrigerende middelen (Ph-, Ph+).
Chloor en Ph in poeder- en/of tabletvorm kunnen manueel toegevoegd worden.

Dikwijls wordt, omwille van gebruiksgemak en tijdgebrek voor regelmatige metingen, een automatische chloor- en Ph regeling geïnstalleerd. Deze installatie doet de metingen voor u en bepaalt zelf wanneer en hoeveel chloor en ph bijgevoegd moet worden. Hierdoor is het water constant in perfecte balans! U moet enkel de bussen met de vloeibare producten tijdig vervangen zodat ze niet leeg raken.

Een tweede manier is het gebruik maken van een UV-lamp gecombineerd met een koperionisator. Hierdoor wordt het chloorverbruik verminderd.

Een derde manier is desinfectie door zoutelectrolyse, maar hierdoor wordt het zwembadwater agressief voor de materialen waarmee het in aanraking komt, zoals bekleding, rolluiken, filterinstallatie, … waardoor de levensduur van deze materialen aanzienlijk verkort wordt!

Contacteer D&A Pool Technics om een goede keuze te maken voor de waterbehandeling van uw zwembad.

 

 

Onze tevreden klanten

Dirk Bijnens

Wij zijn zeer tevreden van D&A Pooltechnics, ons zwembad is nog in aanbouw, ruwbouw en filterinstallatie zijn klaar, tot nu toe geen enkele opmerking. De offerte werd zeer duidelijk uitgelegd en aangepast waar nodig. De werken zijn gestart op het afgesproken tijdstip en uitgevoerd door zeer vriendelijke mensen.

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing