D&A Pooltechnics

Onderhoud

Onderhoud vervuiling bodem
Zelfs een perfecte waterbehandeling waardoor u kristalhelder zwembadwater hebt kan niet beletten dat er vuil uit de omgeving in uw zwembad komt. Bladeren van bomen, zand, gras, … zullen op de bodem van uw zwembad komen.
Deze vervuiling kan u verwijderen door te stofzuigen. U kan dit manueel doen (gebruik makende van de zuigkracht van uw filterinstallatie) of u kiest voor een automatische bodemzuiger.
D&A Pool Technics kan u het professionele gamma van de VORTEX-bodemzuigers aanbieden!

Onderhoud installatie
Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw zwembadinstallatie zoals vervangen van filtermedia, vervangen UV-lamp, afstellen eindpunten automatische afdekking, zomeronderhoud, winteronderhoud, … heeft D&A Pool Technics een eigen technisch team dat u professioneel en zo snel mogelijk verder helpt!

Contacteer D&A Pool Technics voor een technische interventie!

 

 

 

 

Onze tevreden klanten

Familie Katia & Luc Kleynen

Ongeveer 5 jaar geleden heeft D&A Pool Technics een zwembad bij ons aangelegd. De uitwerking van het ganse idee (gebruikte materialen, het grondplan en de inplanting van het zwembad) werden perfect verzorgd door D&A Pool Technics. Dit bedrijf staat prijs/kwaliteit op de Belgische markt zeker aan de top! Een echte aanrader voor uw zwembad!

Alle reacties

Copyright © 2015 D&A PoolTechnics. Alle rechten voorbehouden. Door Sandbox Services - Webdesign & Marketing